Apartament, Spatiu de locuit pe doua nivele, cu gradina, A. Muresanu

209.000 € (1.393 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
  • ID proprietate: RMX8954
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă150 mp suprafaţa construită205 mp suprafaţa curte200 mp camere4 dormitoare2 etaje1 / P+1E+Pod+M băi1 anul construcţiei1986 tip imobilapartamente actualizat la16.03.2018

Descriere


RE/MAX Concept va propune spre vanzare in Exclusivitate si Comision 0% la cumparare, un spatiu de locuit intr-o vila din zona de case a cartierului Andrei Muresanu, pe strada Predeal. Imobilul are regim de inaltime S+P+E+M, detinut de doi coproprietari, fiecare avand intrare separata in imobil si in curte.

Spatiul de locuit de vanzare este compus din doua apartamente, unul situat la etaj, iar celalalt la mansarda.

Apartamentul de la etaj este finisat clasic si este compus din: 3 camere, 1 bucatarie, 1 baie, 1 balcon, in suprafata de 85 mp. Apartamentul de la mansarda, in suprafata de 65 mp, este open space, iar in momentul de fata nu este amenajat. Cele doua apartamente de vanzare au intrare separata din casa scarilor, dar printr-o reorganizare a spatiului se poate obtine un spatiu de locuit pe doua nivele cu scara interioara.
Cele doua apartamente dispun si de o gradina si o curte, in suprafata de 200 mp, amenajate cu iarba de gazon, flori si pomi. In curte avem si o magazie, ideala pentru depozitarea uneltelor de gradinarit. Pe langa toate acestea mai avem si un garaj si o pivnita.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Grădină Pivniță
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare