Apartament cu gradina la vila in Andrei Muresanu

229.000 € (1.991 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
  • ID proprietate: RMX7657
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă115 mp suprafaţa curte269 mp camere4 dormitoare3 etaje1 / P+1E băi1 anul construcţiei1950 tip imobilapartamente actualizat la07.09.2017

Descriere


RE/MAX Grup de Lux va propune FARA COMISION pentru cumparatori un apartament confort sporit situat intr-o vila cu 2 apartamente, situata in Andrei Muresanu, pe strada N Iorga,
Apartamentul are o suprafata utila de 115 mp, este situat la etajul 1, si are urmatoarea compartimentare: la parter este intrarea in imobil, o scara interioara de acces, iar la etaj avem un hol, 3 camere decomandate, un living, o bucatarie mare si luminoasa, o baie. Terenul aferent apartamentului se afla atat in fata imobilului cat si in spate, si a fost gandit astfel: in fata se poate intra cu masina , iar in spate este potrivit pentru recreere, cu verdeata si un mic depozit de unelte.
Apartamentul are finisaje actuale, parchet, centrala, geamuri termopan, dar este potrivita o reimprospatare a lor, in functie de viziunea noilor proprietari.
Pe langa avantajul evident al acestei zone consacrate a Clujului, apartamentul mai are si alte plusuri, cum ar fi existenta unui singur vecin in vila, vecinatatile linistite ale zonei, accesul ultrarapid catre centru.
Va asteptam la vizionare, si pentru colegii colaboratori, va invitam la colaborare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare