Apartament 4 camere complet renovat/utilat/mobilat Dorobanti-Jean Monnet

1.250 €/lună (10 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Dorobanti
  • ID proprietate: RMX3303
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă120 mp suprafaţa construită144 mp camere4 dormitoare2 etaje2 / 1S+P+2E+3R+M băi2 anul construcţiei1946 tip imobilapartamente actualizat la15.05.2018

Descriere


Va invitam sa descoperim impreuna o proprietate deosebita atat prin stil cat si prin eleganta. Spatiile generoase si practic compartimentate, amintesc de necesitatea confortului si relaxarii atunci cand ajungi acasa iar linistea strazii si copacii umbrosi care o strajuiesc, aproape ca te fac sa uiti ca este pozitionata intr-o zona ultracentrala, cartierul Dorobanti, cartier cu rezonanta istorica, profund apreciat de cei care doresc nu doar un camin ci si un mod de viata aparte.
Vila, in care apartamentul prezentat ocupa un nivel, este pozitionata la intersectia a doua strazi pe care constructiile moderne nu si-au gasit locul, oferind astfel, printre alte avantaje, pe acela al unei vederi deosebite si pe cel al unei atmosfere ce nu aminteste deloc de tumultul zonei in care este amplasata, specific unei astfel de zone rezidentiale.
Apartamentul propus spre inchiriere este compus din 4 camere (2 dormitoare, birou, living si loc de luat masa), cu o suprafata de 120 mp, situat la etajul 2 ale unei vile P+2+M, de constructie interbelica, modernizat si renovat cu deosebita atentie, la standarde inalte de calitate, aerul modern al proprietatii imbinandu-se armonios cu elementele arhitecturale originale precum semineul, usile din lemn masiv, ferestrele largi, cu tamplarie din lemn (modernizate si dotate cu geamuri termopan) si elementele decorative ce poarta amprenta perioadei de cand dateaza cartierul insusi.
Nota distincta a acestei proprietati este data de spatiile largi, generoase si luminoase, cu mult bun gust, modernizate, conferind intregii locuinte un aer de intimitate, de siguranta si liniste, cald si primitor si totodata confortul unei locuinte cu adevarat deosebite.
Renovata complet, lucrarile finalizandu-se in urma cu doar citeva zile, locuinta are de oferit dotari moderne (centrala termica proprie Wiessman, aparate de aer conditionat, video-interfon, mobilier si dotari complete, bucatarie de asemenea complet mobilata si echipata, etc.), dotari ce completeaza aerul de parfum interbelic al cladirii.
Proprietatea pune la dispozitia viitorilor sai locuitori si un garaj modernizat, cu usa de acces actionata de la distanta si o curte comuna a imobilului, ce poate fi folosita de cei doar patru locatari ai cladirii.
Zona in care este amplasata proprietatea, in imediata vecinatate a bulevardelor Calea Dorobantilor, Aviatorilor, a parcului Herastrau, a Pietei Charles de Gaulle si a cartierului Primaverii, aproape ca nu mai are nevoie de prezentare, fiind una dintre cele mai dezirabile locatii rezidentiale ale capitalei, proprietatea fiind una recomandata tuturor celor ce au nevoie de o locuinta reprezentativa, intima si confortabila, primitoare si calda, ce prezinta armonios toate avantajele dotarilor moderne si de mare utilitate, prezentate mai sus.
In speranta ca descrierea si pozele noastre v-au starnit interesul, va asteptam cu drag sa vizionati acest apartament ce-si asteapta noii locatari.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Șemineu TV
Alte spaţii
Curte comună Debara WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare