Apartament-4 camere ideal activitati birou-comerciale/parter-curte Aviatorilor

1.400 €/lună (12 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Aviatorilor
  • ID proprietate: RMX14363
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă120 mp suprafaţa construită130 mp suprafaţa curte80 mp camere4 dormitoare3 etajeParter / D+P+5E băi2 anul construcţiei2009 tip imobilapartamente actualizat la03.04.2018

Descriere


Ideal pentru pentru activitati de birou-comerciale: salon de infrumusetare; cabinet avocatura-notariat-IT-marketing-consultanta, etc., apartamentul cu 4 camere/parter inalt (peste garajele din demisolul cladirii), prezentat pentru inchiriere, este situat intr-un imobil modern, de constructie recenta, amplasat la citiva pasi de Piata Charles de Gaulle, pozitie stradala.
Apartamentul este complet si recent renovat, nemobilat, finisat cu gust, la standarde moderne, astfel incit cele 4 camere/birouri, alaturi de bucataria dotata/loc de luat masa si de cele doua bai complet echipate si mobilate, plus locul de parcare din demisol, il recomanda pentru cei ce isi doresc sa ocupe un spatiu comercial aparte, reprezentativ si elegant, intr-o zona exclusivista.
Apartamentul are expunere stradala, cu acces separat, independent fata de restul cladirii, din curtea interioara a imobilului dar si din garajul subteran, folosind liftul ce intra in dotarea cladirii. Apartamentul beneficiaza de folosinta in exclusivitate a unei zone de curte de cca. 80 mp. Printre dotarile apartamentului sint de amintit : aparatele de aer conditionat din fiecare incinta, sistemul de alarma, centrala termica proprie, cu termostatare pe fiecare zona, interfonul. Imobilul, la rindul sau, beneficiaza de un sistem video de monitorizare, servicii de administrare si intretinere, astfel incit cheltuielile de mentenanta pentru spatiile comune sint extrem de mici.
Zona in care este amplasata proprietatea, in imediata vecinatate a Arcului de Triumf si in apropierea bulevardelor Kiseleff si Aviatorilor (cu statia de metrou la doar doua minute de mers pe jos), a parcului Herastrau si a pietei Charles de Gaulle, aproape ca nu mai are nevoie de prezentare, fiind una dintre cele mai dezirabile locatii ale capitalei, proprietatea fiind una recomandata tuturor celor ce au nevoie de un spatiu reprezentativ, intim si confortabil, primitor si cald, ce prezinta armonios toate avantajele dotarilor moderne si de mare utilitate, prezentate mai sus.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aer condiționat Sistem de alarmă
Alte spaţii
Curte Curte comună Lift WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare