Apartament 4 camere-semimobilat/decomandat/garaj-PRIMAVERII

1.400 €/lună (9 €/lună/mp)
  • Bucuresti, Primaverii
  • ID proprietate: RMX10050
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă155 mp suprafaţa construită167 mp camere4 dormitoare3 etaje3 / 1S+P+6E băi2 anul construcţiei2005 tip imobilapartamente actualizat la15.05.2018

Descriere


Va prezentam spre inchiriere un apartament semi-mobilat (bucatarie complet mobilata s iechipata), cu 4 camere, situat la etajul 3 al unui imobil cu 6 niveluri, de constructie recenta (2005), amplasat in cartierul PRIMAVERII, in imediata vecinatate a Parcurilor Herastrau-Bordei si a bulevardelor Mircea Eliade si Primaverii, pe o strada linistita, putin circulata, intr-o locatie exclusivista.
Apartamentul, luminos si bine impartit, masoara o suprafata de 155 mp., pe linga cele doua balcoane ce ofera vedere catre zona cu imobile cu regim redus de inaltime.
Din holul de intrare, apartamentul pune la dispozitie un living spatios (54 mp.), o bucatarie inchisa, complet utilata si mobilata, trei dormitoare, de 28, 27 si 18 mp., luminoase si confortabile, doua bai echipate si mobilate. Incalzirea este asigurata de centrala termica a imobilului iar racirea, pe timp de vara, de aparate de aer conditionat montate in fiecare incapere. Apartamentul detine un loc de parcare in subsolul cladirii, dotata cu lift, sistem de monitorizare si acces asigurat prin videointerfon. Apartamentul se poate inchiria si nemobilat.
Imaginea de ansamblu a acestei proprietati moderne si spatioase, situata intr-o zona linistita si totusi bine conectata la pulsul Capitalei, avantaje date si de o zona imobiliara - PRIMAVERII - ce aproape ca nu mai are nevoie de prezentari, facilitatile complete si confortul pe care le ofera, o recomanda tuturor celor care au un stil de viata modern.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Sistem de alarmă
Alte spaţii
Curte comună Debara Lift WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare