4 Camere/curte proprie - Blv. Aviatorilor - Modrogan

260.000 € (2.407 €/mp)
  • Bucuresti, Aviatorilor
  • ID proprietate: RMX663
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă108 mp suprafaţa construită125 mp camere3 dormitoare2 etajeParter / 1S+D+P+3E băi2 anul construcţiei1950 tip imobilapartamente actualizat la13.08.2018

Descriere


Va prezentam spre vanzare un apartament cu 4 camere si dependinte (garaj, camera de serviciu, boxa si curte in folosinta proprie), situat la parterul inalt al unui imobil cu 3 niveluri, construit in anul 1950 si consolidat in 1986, pozitionat in imediata vecinatate a bulevardului Aviatorilor, pe Aleea Modrogan.
Apartamentul ofera o suprafata totala de 125 mp, incluzand dependintele, cele patru camere, bucataria, holul de intrare, baile si terasa cu iesire in curtea aflata in folosinta proprie si exclusiva a proprietatii (150 mp).
Proprietatea este in egala masura recomandata spre a fi ocupata in scop rezidential precum si pentru sediu de firma/birouri, cabinet avocatura-notariat sau cabinet medical-stomatologic.
Recent renovata, sunt de amintit citeva dintre dotarile de care beneficiaza proprietatea: interfon, centrala termica proprie (VAILLANT), aer conditionat, bucatarie mobilata/echipata, parchet masiv, tamplarie PVC cu geam termopan, obloane exterioare, barbeque...
Apartamentul este pozitionat pe spatele cladirii, astfel incat curtea amenajata cu gust, ofera un spatiu deosebit si unic pentru petrecerea timpului liber in deplina liniste si confort.
Zona in care este amplasata proprietatea, in imediata vecinatate a parcului Herastrau, a pietei Charles de Gaulle si a Bulevardului Aviatorilor, aproape ca nu mai are nevoie de prezentare, fiind una dintre cele mai dezirabile locatii rezidentiale ale capitalei, proprietatea fiind una recomandata celor ce au nevoie de o locuinta reprezentativa, intima si confortabila, primitoare si calda, ce prezinta armonios toate avantajele dotarilor prezentate mai sus, imbinate cu privilegiul de a fi inconjurat de verdeata in mijlocul Bucurestiului.
NOU: proprietatea se afla sub contract de inchiriere pentru o perioada de 4 (patru) ani, cu obligativitatea preluarii acestui contract de catre noul proprietar. Pentru detalii, va stam oricand la dispozitie!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aer condiționat
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Curte comună Debara Lift WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare