Vanzare casa singur curte, ultracentral, Bd. Unirii, renovata in 2016

84.000 € (1.355 €/mp)
  • Bucuresti, Unirii
  • ID proprietate: RMX5148
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă62 mp suprafaţa construită84 mp suprafaţa teren96 mp camere3 etajeP băi1 anul construcţiei1943 tip imobilcase actualizat la31.07.2018

Descriere


Va propunem spre vanzare o proprietate situata intr-o zona emblematica a capitalei (bulevardul Unirii - Zepter). Casa este amplasata pe o strada cu sens unic, accesata de riverani si ferita de trafic intens, astfel viitorii proprietari nu vor fi afectati de zgomotul generat de aglomeratia urbana a Bucurestiului.
Proprietatea este formata dintr-un teren in proprietate cu suprafata de 96 mp avand posibilitatea de a parca o masina in fata casei si una in curte. Casa, o constructie individuala, cu pereti din caramida, a fost refacuta complet anul acesta inlocuindu-se inclusiv acoperisul. Casa este compusa din 2 camere mari + o camera de 16 mp (care incorporeaza si bucataria), o baie cu cabina de dus si o pivnita de 17 mp. Deasupra camerei mai mari este un pod inalt care poate fi transformat in mansarda si puteti avea in acest fel o camera suplimentara. Este o proprietate care poate dobandi multiple functionalitati, fie ca veti dori sa o cumparati ca resedinta sau sediu pentru o firma. Locatia in care este amplasata casa este una dintre cele mai cautate ale Capitalei, langa bulevardul Unirii, intr-o zona cu case, o locatie care va fi intotdeauna valoroasa.Pentru detalii suplimentare referitoare la aceasta proprietate, ma puteti contacta telefonic sau prin e-mail.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Alte spaţii
Curte Pivniță
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare