Apartament la casa cu 3 camere in zona ultracentrala

56.900 € (639 €/mp)
  • Oradea, Ultracentral
  • ID proprietate: RMX14440
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă89 mp suprafaţa construită100 mp suprafaţa teren110 mp camere3 dormitoare2 etajeP băi1 anul construcţiei1930 tip imobilcase actualizat la12.07.2018

Descriere


RE/MAX Joy va propune spre vanzare acest imobil amplasat intr-o zona excelenta, pe str Cuza Voda, nr. 19. Casa a fost construita din materiale de calitate. Proprietatea este recomandata pentru persoane, care doresc liniste, dar in acelasi timp sa locuiasca foarte aproape de inima orasului.

Avantajul acestei proprietati este ca ofera proprietarilor sansa de a o transforma in casa mult visata, dand oportunitatea de a alege finisajele si mobilierul dupa bunul plac, Casa este compartimentata astfel: 2 camere, 1 bucatarie, 1 baie, 1 terasa, 1 debara, si langa bucatarie se mai gaseste inca o camera ideala pentru birou. Terasa mare are deschidere spre curte comuna, care va ofera o suprafata generoasa pentru petrecerea timpului liber alaturi de familie, si de prieteni si ofera suficient spatiu de joaca pentru copii. Proprietatea are toate ulitilatiile iar incalzirea se face pe gaz cu centrala proprie

La 2 minute de mers pe jos se gaseste Piata Unirii, Primaria, parcul 1 Decembrie, scoala generala "Nicolae Balcescu", magazine, etc.

Daca vedeti aceasta proprietate ca oportunitatea ce poate fi transformata in visul de mult dorit, va asteptam la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte comună Debara Pivniță
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare