Comision 0% Casa moderna 3 cam. in zona Turnisor

119.900 € (1.499 €/mp)
  • Sibiu, Turnisor
  • ID proprietate: RMX16275
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă80 mp suprafaţa construită96 mp suprafaţa teren202 mp suprafaţa curte150 mp camere3 dormitoare2 etajeP+1E+Pod băi2 anul construcţiei2015 tip imobilcase actualizat la14.08.2018

Descriere


REMAX Professionals va propune spre vanzare o oferta deosebita, amplasata in Turnisor, departe de agitatia urbana. Casa reprezinta un mic paradis pentru cei care cauta putina liniste!

Arhitectura moderna, finisajele exterioare si compartimentarea practica o transforma intr-o resedinta contemporana ravnita de orice persoana care isi doreste functionalitate si confort intr-un mediu natural si sanatos.

Casa este in regim de inaltime P+E, cu suprafata utila de 87 mp utili si 202 mp de teren aferent si se bucura de multe privilegii: este construita intr-o zona linistita , beneficiaza de curte amenajata profesionist si de un spatiu de depozitare .

Suprafetele mari din zona de zi ofera multa lumina naturala spatiului interior si permit ca doua medii, cel interior si cel exterior sa comunice perfect. Mobilierul minimalist, in culori calde, ofera confort si personalitate casei, iar tavanele si peretii ofera un contrast deosebit cu mobilerul din lemn. Interiorul este amenajat in stil modern, dar incorporeaza si elemente de factura clasica.

Parterul casei se compune din holul de acces, livingul , bucatarie open space, bucataria ,baia modern utilata si casa scarii.

La etaj, dormitorul matrimonial este dispus ideal, in zona retrasa a casei ,tot la etaj, mai gasim un dormitor pentru copii cu iesire pe balcon,dressing si o baie spatioasa. Ferestrele mari ofera luminozitate spatiilor si un aspect aerisit.

Locuinta a fost conceputa in asa fel incat sa poata gazdui o familie in toate fazele vietii sale. Fie ca aceasta este deja formata, fie este in crestere, incaperile sunt suficiente pentru a asigura confortul unei familii.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase TV
Alte spaţii
Curte
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare