Casa cu 3 camere, cu posibilitate de mansardare - Str Timotei Cipariu

75.000 € (833 €/mp)
  • Oradea, Tokai
  • ID proprietate: RMX9866
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă90 mp suprafaţa construită130 mp suprafaţa teren240 mp suprafaţa curte70 mp camere3 dormitoare2 etaje1S+P+M băi1 anul construcţiei2004 tip imobilcase actualizat la19.06.2018

Descriere


RE/MAX Joy propune spre vanzare casa in zona Velenta pe strada Timotei Cipariu. O strada linistita, putin circulata. Proprietatea este compua din 3 camere: doua dormitoare spatioase, un living modern open space cu bucatarie si baie. Podul este pregatit pentru mansardare, instalatia sanitara si electrica este montata si in mansarda. Suprafata utila este de 90 mp (fara mansarda).

Casa este in intregime izolata cu materiale de cea mai buna calitate. Usile si geamurile sunt facute din termopan cu lemn stratificat (nu plastic). Proprietatea se vinde mobilata si utilata! Dispune de acces auto in curte. De asemenea, mai are inca o anexa ce poate fi folosita ca si spatiu de depozitare, bucatarie de vara, sau camera separata pentru persoanele care vor sa-si tina parintii aproape. Pe langa toate astea, mai gasim si un beci in subsolul casei pentru depozitarea diferitelor obiecte.

Singur in curte, incalzire pe lemne. Proiectul cu gaz a fost aprobat, urmand ca anul acesta sau cel tarziu anul viitor sa fie pe strada. Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie la nr 0724109780.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Scară interioară
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare