Vila cu piscina in Pipera - Voluntari

140.000 € (1.000 €/mp)
  • Bucuresti, Pipera
  • ID proprietate: RMX2232
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă140 mp suprafaţa construită160 mp suprafaţa teren300 mp camere3 dormitoare2 etajeP+1E băi2 anul construcţiei2007 tip imobilcase actualizat la09.07.2018

Descriere


O vila speciala cu aer de vacanta isi cauta noii proprietari!
Vila face parte dintr-un cartier rezidential binecunoscut pentru zona de Nord a capitalei, AZUR - Impact. Pozitia sa este favorabila atat prin proximitatea fata de oras cat si prin invecinarea cu zona de padure si lac. Pe langa aceste beneficii, cartierul mai dispune si de alte facilitati cum ar fi: 2 locuri de joaca, gradinita, Supermarket Mega Image, farmacie si servicii conexe de paza si curatenie.
Fata de alte locatii din zona rezidentiala Pipera - Voluntari, cartierul are statie de autobuz chiar la poarta de acces.
Cartierul este compus din 300 de unitati, case mixte, singulare, duplexuri insiruite, finalizate in anul 2005. O adevarata comunitate din toate punctele de vedere.
Vila are spatii practice si este modern finisata, finisajele fiind schimbate de actualul proprietar. Suprafata totala construita este de 160 mp pe un teren de 300 mp, in cadrul unui duplex.
Vila dispune de piscina si garaj.
Pe parter gasim living, bucatarie si baie de serviciu iar etajul are 2 dormitoare si baie. Exista posibilitatea extinderii deasupra garajului cu inca o camera.
Astfel este o proprietate care se preteaza tuturor doritorilor de confort si relaxare dar fara a se priva de relationarea rapida cu orasul, intr-o zona cu aer curat si vecini gospodari.
Proprietatea este tentanta si prin faptul ca se pozitioneaza intr-o zona relativ noua a Piperei, in plina expansiune imobiliara, cu potential de crestere.
Zona este in plin proces de modernizare ca infrastructura si utilitati.
Pret de listare 145.000 Euro, usor negociabil.
Asteptam cu mare drag sa va prezentam viitorii vecini!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Pază permanentă Piscină exterioară Spații agrement
Dotări
Aer condiționat Scară interioară TV
Alte spaţii
Curte Grădină
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare