Casa de vanzare, cartier Raza Soarelui.

86.000 € (717 €/mp)
  • ID proprietate: RMX3469
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă120 mp suprafaţa teren500 mp camere3 dormitoare2 etajeP+1E+Pod+M băi2 anul construcţiei2011 tip imobilcase actualizat la15.05.2018

Descriere


RE/MAX Central ofera spre vanzare o casa noua, situata la 3 kilometri de Brasov, iesirea spre Tarlungeni, cartier Raza Soarelui, Imobilul este dispus pe parter+mansarda si are in componenta:
- la parter: living de 28 mp, bucatarie de 18 mp si un grup sanitar cu cabina de dus;
- la mansarda: doua dormitoare de 14 mp ambele cu acces la cate o terasa si o baie, tot de la mansarda este accesul in pod, care poate fi folosit ca spatiu de depozitare. Desfasurata pe o suprafata utila de 120 mp si cu un teren aferent de 500 mp, casa este construita pe schelet metalic si cu panouri tip sandwich, are dubla izolatie, cea exterioara de 15 cm iar cea interioara cu fibra de celuloza montata cu aer comprimat care asigura o foarte buna etanseitate imobilului. Curtea este amenajata cu pomi fructiferi, braduti tuia si gazon fiind foarte primitoare. Anexat casei este un garaj de 16 mp, iar sub el exista un beci de 8 mp .Casa este prevazuta cu trei centrale termice: una pe curent, una pe gaz si una pe lemne cu gazificare, dotata cu pufar, boiler apa calda si sistem de securitate in cazul caderii curentului electric. Geamurile sunt din termopan, exista sistem de supraveghere cu camere si senzori de miscare. Casa se vinde mobilata si utilata si cu un stoc de lemne pentru o perioada indelungata.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Scară interioară Sistem de alarmă
Alte spaţii
Curte Pivniță WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare