EXCLUSIV 0% comision la cumparator,Casa interbelica zona ultracentrala

83.499 € (696 €/mp)
  • Satu Mare, Ultracentral
  • ID proprietate: RMX14423
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă120 mp suprafaţa construită140 mp suprafaţa teren264 mp camere3 dormitoare3 etajeD+P+Pod băi1 anul construcţiei1930 tip imobilcase actualizat la23.05.2018

Descriere


Pentru pasionatii de casele interbelice cu arhitectura neoclasica si valoare istorica, camere inalte si luminoase, RE/MAX Smart va ofera spre vanzare in Exclusivitate in zona Ultracentrala o casa construita in perioada interbelica, intr-un perimetru deosebit.
Regimul de inaltime este D + P + Pod avand o suprafata utila de 120 mp, suprafata totala a terenului este de 264 mp ramanand 82 mp curte libera. Compartimentarea este clasica, insa functionala: hol de intrare, 3 camere generoase, bucatarie cu camara, baie prevazuta cu geam si terasa. Acoperisul este schimbat in anul 2016, iar inaltimea podului depaseste 3m in punctul de maxim ceea ce confera un avantaj semnificativ si acela de transformare a podului in mansarda locuibila. Casa are centrala proprie cu calorifere iar un plus de eficienta termica este data cladirii si de peretii exteriori grosi de 60 cm. Cele trei camere si bucataria au geamuri termopane wenge, iar geamurile de la hol sunt cele originale din lemn. Demisolul are zidirea traditionala in forma de bolta, este impartit in 2 incaperi si are 2 cai de acces: una din spatiul curtii si alta din strada (care este utilizat ca spatiu comercial).
Zona este una cu acces facil catre institutii bancare si de invatamant, o gama larga de magazine si multe alte puncte de interes. Pe strada care se afla proprietatea este una inchisa si se mai alfa doar 5 case, fiind tranzitata in mare parte doar de locatari.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Alte spaţii
Debara
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare