Duplex de vanzare zona Popesti comision 0% la cumparare

89.000 € (742 €/mp)
  • Popesti
  • ID proprietate: RMX14368
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă120 mp suprafaţa construită154 mp suprafaţa teren312 mp suprafaţa curte200 mp camere3 dormitoare3 etajeP+Pod băi3 anul construcţiei2018 tip imobilcase actualizat la26.06.2018

Descriere


Comision 0% la cumparare
RE/MAX Best oferă spre vânzare o casă tip duplex, o deosebită locuință situată departe de agitația urbană, în localitatea Popești, cu o suprafață construită de 154 mp și un teren aferent 312 mp. Imobilul se vinde în stadiu de semifinisat, oferindu-vă astfel posibilitatea de a vă personaliza locuința după propriul gust.
Având un regim de înălțime P+E, cu o suprafață utilă de 120 mp, casa oferă viitorilor proprietari o compartimentare interioară bine gândită și delimitată pe zone. Astfel, planul de la parter cuprinde un hol de acces, un generos living cu deschidere spre bucătărie, o cameră (poate fi destinată atât unui dormitor cât și unui birou), o terasă si o baie. Zona de la etaj dispune de 3 dormitoare, fiecare cu dressing, doua bai și un balcon.
Confortul termic este asigurat, dat fiind faptul că locuința va fi izolată, va dispunde de centrală termică proprie și geamuri termopan. În susținerea intereselor dumneavoastră, imobilul este situat într-o zonă rezidențială, la o distanță de doar 4 km de Lidl Baciu.
Folosirea materialelor de calitate la edificare, compartimentarea funcțională, alături de liniștea din zonă aduc plus valoare proprietății. Astfel, din luna Mai, anul curent, aceasta poate reprezenta pentru dumneavoastră un „nou” acasă!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare