Apartament 3 camere Sisesti - Vedere lac

214.714 € (2.007 €/mp) TVA inclus
  • Bucuresti, Baneasa
  • ID proprietate: RMX14510
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă107 mp camere3 dormitoare2 etaje3 / 1S+P+5E+6R băi2 anul construcţiei2017 tip imobilapartamente actualizat la20.07.2018

Descriere


Agentia RE/MAX Estates va propune spre vanzare un apartament superb, cu vedere spre lacul Grivita.
Imobilul este situat în zona de nord a Bucurestiului, pe cel mai pretios teren de pe Gheorghe Ionescu-Sisesti, in complexul NorthSide Park, cu deschidere catre lacul Grivita, în mijlocul unei zone verzi, însa la doar 50m de acces metrou si RATB.
Complexul a fost proiectat si construit la standarde înalte, cu precizia executiei fiecarei etape, folosind numai materiale premium, menite sa ofere pe lânga confortul deosebit, o stare de satisfactie si împlinire de oricâte ori revii acasa.

Apartamentul dispune de finisaje de inalta calitate, mentionam incazirea prin pardoseala (Uponor-Germania) , ferestre (tripan, 3 foi de geam si protectie UV, Tamplarie Rehau (6 camere), feronerie Roto Titan, gresie si faianta (portelanata in masa) Marazzi, instalatia sanitara Giacomini, instalatia electrica Gewiss, parchet triplu stratificat din lemn masiv, centrala termica in condensatie cu un consum redus de gaz-Viessmann.

Condominiul beneficiaza de un parc privat cu deschidere direct la lac si ponton amenajat, unde poti ancora propria barcuta de agrement sau caiac. Kids Area va fi locul de joaca de la începutul parcului privat, în continuarea caruia sunt amenajate balansorele de familie, hamac si deck-urile, unde vei petrece momentele bine asteptate întreaga zi.

În propria intimitate, in acest apartament vei regasi o atmosfera mediteraneana, cu vedere catre gradina amenajata de specialisti peisagisti si vedere catre lac. Apartamentul dispune de ferestre de tip perete-cortina, fiecare încapere "se extinde" catre terase Extra-Large, unde, dupa propria dorinta, poti avea chiar si o mini-gradina suspendata. Cu peste 60% din suprafata terenului destinat gradinilor, locului de joaca pentru copii si acces la lac pe pontonul amenajat, complexul este îngradit, cu acces privat controlat electronic si monitorizare non-stop.
Pentru o prezentare completa a spatiilor de locuit, a finsajelor deosebite si a intregului concept, va invitam la adresa imobilului.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon Pază permanentă Spații agrement Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Curte comună Grădină Lift WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare