Apartament 3 camere zona Lujerului pret atractiv

58.200 € (856 €/mp)
  • Bucuresti, Lujerului
  • ID proprietate: RMX15957
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă68 mp suprafaţa construită71 mp camere3 dormitoare2 etaje4 / D+P+4E băi1 anul construcţiei1976 tip imobilapartamente actualizat la22.05.2018

Descriere


Situat in imediata apropiere fata de mijloace rapide si eficiente de transport in comun, statia de tramvai 41 si metroul Lujerului fiind foarte aproape de imobil. Ferit de trafic, zgomot si aglomeratie imobilul ofera viitorului proprietar acces la o comunitate linistita. Chiar in fata imobilului veti descoperi un loc de joaca pentru copii si multiple alte facilitati va vor fi la un minut distanta.
Imobilul este foarte bine intretinut si administratia imobilului este implicata in prevenirea degradarii acestuia, realizand constant lucrari de reabilitare innainte ca acestea sa devina necesare.
Dosarul de reabilitare al imobilului este depus si in perioada imediat urmatoare imobilul va fi reabilitat termic, astfel incat viitorul proprietar se va bucura de costuri reduse de intretinere, o fatada noua si frumoasa care va veni la pachet cu o lichiditate mai mare a bunului la o eventuala revanzare si un pret mai bun.
Apartamentul este situat la etajul 4 al imobilului oferindu-va liniste, mai putin praf si o panorama frumoasa. Compartimentarea avantajoasa, lumina din plin, posibilitatea de a reamenaja proprietatea dupa bunul dumneavoastra plac, fara a fi nevoie sa achitati un pret mare la achizitie, toate acestea sunt caracteristici ce recomanda aceasta proprietate ca fiind o mare oportunitate pe piata actuala.
Astept sa ne cunoastem si sa va ofer mai multe detalii despre aceast apartamant care isi cauta proprietar!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aer condiționat
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare