Apartament 3 camere-Lac Herastrau

318.000 € (2.585 €/mp) TVA inclus
  • Bucuresti, Herastrau
  • ID proprietate: RMX14426
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă123 mp camere3 dormitoare2 etaje3 / 1S+P+6E băi2 anul construcţiei2005 tip imobilapartamente actualizat la13.07.2018

Descriere


Agentia RE/MAX Estates a ofera spre achizitie un apartament modern, luminos, complet finisat, utilat si mobilat, constructie 2005 (P+6), cu vedere superba spre lacul Herastrau.

Suprafata utila a apartamentului este de 123 mp si este compartimentat dupa cum urmeaza: living generos cu o vedere frumoasa catre lac, bucatarie inchisa, 2 dormitoare (unul matrimonial cu baie proprie), grup sanitar (cabina de dus), spatiu depozitare, hol. Apartamentul dispune de finisaje clasa premium.

Apartamentul este situat foarte aproape de Parcul Herastrau si puteti beneficia de aerul curat, iar in imediata vecinatate se afla restaurante, magazine, scoli, gradinite, centre medicale, centre spa.
Design-ul locuinței, ce redefinește luxul, îmbină perfect schema cromatică - aleasă în ton cu tendințele momentului - cu piesele de mobilier minimaliste și finisajele de la producători renumiți din Italia, rezultatul fiind un ambient elegant, echilibrat, dar cald și primitor totodată.
Aparatamentul dispune de un loc de parcare si o boxa in subteran.

Pentru a va face o idee cat mai ampla asupra finisajelor deosebite si a spatiilor de locuit, nu ezitati sa ne contactati.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon Spații agrement Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Lift WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare