Apartament 3 camere,str.Republicii ,deasupra Restaurantului CYRANO

74.900 € (960 €/mp)
  • Oradea, Ultracentral
  • ID proprietate: RMX14535
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă78 mp suprafaţa construită98 mp camere3 dormitoare2 etaje2 / 1S+D+P+2E+Pod băi1 anul construcţiei1930 tip imobilapartamente actualizat la21.07.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE! COMISION 0% LA CUMPARATOR!
RE/MAX Family va ofera spre cumparare ,un apartament spatios in zona istorica ,zonă emblematica a orasului Oradea ,cu un potential de exceptie atat ca locuinta cat si ca spatiu pentru birouri,sedii de firma ,cabinete de avocatura,etc.
Cu o panorama superba asupra zonei pietonale ,locuinta ofera viitorilor proprietari o compartimentare interioara generoasa care permite materializarea celor mai pretentioase si indraznete idei de amenajare.
Cu un regim de inaltime de 3 m.,apartamentul are suprafata utila de 78 mp.,este decomandat ,fiind compus dintr-un living ,o bucatarie deschisa ,un hol din care se deschid 2 dormitoare fiecare avand suprafata de 22.57 mp.,o baie dotata cu cada ,un WC de serciciu,si o camara.Totodata locuinta beneficiaza si de o boxa la subsol de 8.33 mp.
Usile interioare sunt din lemn masiv,ferestrele din PVC, prevazute cu rolete din aluminiu.iar usa de la intrare este metalica. In dormitoare podelele sunt din parchet lemn masiv iar bucataria si baile sunt placate cu faianta si gresie.
Un atu al acestei proprietati il reprezinta amplasarea ,pe strada cu cel mai intens trafic pietonal,in imediata vecinatate a celor mai importante centre de interes public cum ar fi :Primaria Oradea,Piata Ferdinand,Teatrul de Stat,Tribunalul Bihor, Prefectura Județului Bihor, Școala Oltea Doamna Piata Unirii,etc.,fapt care îi dă un plus de valoare.
Vă invit, cu drag, la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte comună Debara WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare