Vanzare apartament cu 3 camere, finalizat, zona Coresi.

72.000 € (973 €/mp)
  • Brasov, Tractorul
  • ID proprietate: RMX11400
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă74 mp suprafaţa construită89 mp camere3 etajeParter / P+2E+M băi2 anul construcţiei2017 tip imobilapartamente actualizat la16.03.2018

Descriere


Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, situat intr-un ansamblu rezidential amplasat in cea mai vibranta zona a Brasovului, aflata intr-o expansiune continua, in imediata apropiere a mall-ului Coresi Shopping Resort. Datorita acestei zone, cu o infrastructura noua, avem acces rapid la toate facilitatile necesare unui stil de viata modern si linistit, cum ar fi: sali de fitness moderne, cinema, parcuri, hypermarket, terase, gradinite, scoli, shopping, mijloace de transport in comun.
Proprietate propusa spre vanzare se afla la parterul unui bloc care este structurat pe doua nivele si mansarda, ceea ce ofera o intimitate aparte datorita numarului restrans de unitati locative.
Apartamentul este foarte spatios si luminos fiind compus din: un dormitor matrimonial cu baie proprie si camera de dressing, o bucatarie deschisa cu living-ul, o baie cu intrare din hol, inca un dormitor si un balcon de 7 mp. In pretul afisat este inclusa o boxa la subsol de 4.55mp si un loc de parcare suprateran.
Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare