Ap. 3 cam.2 bai + balcon | Comision 0% | Direct dezvoltator

55.000 € (775 €/mp)
  • Sibiu, Tineretului
  • ID proprietate: RMX16783
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă71 mp suprafaţa construită94 mp camere3 etaje1 / P+3E anul construcţiei2018 tip imobilapartamente actualizat la14.08.2018

Descriere


Noua ta casă, într-un cartier ultramodern, construit chiar în orașul Sibiu

Unul dintre cele mai noi ansambluri rezidențiale din Sibiu, construit într-o zonă liniștită, cu un potențial de dezvoltare impresionant, chiar pe teritoriul orașului, vă este oferit direct de la dezvoltator, cu COMISION 0%. Puteți cumpăra, la prețuri speciale, apartamente cu 2 sau 3 camere, cu o compartimentare modernă, perfecte pentru a vă muta cu familia într-o locuință nouă sau pentru o investiție pe termen lung.

Noul cartier se dezvoltă chiar în Sibiu, la doar 10 minute de centru, într-o zonă rezidențială, formată preponderent din locuințe private, case și vile, cu acces facil la mijloace de transport, cu o infrastructură rutieră bine dezvoltată. Blocurile au o structură P + 3 + etaj retras, cu o arhitectură modernă, cu o volumetrie îndrăzneață, care oferă un avantaj viitorilor proprietari printr-o compartimentare pragmatică și în același timp elegantă. Toate apartamentele sunt decomandate și pot fi compartimentate GRATUIT după preferințele proprietarilor. Balcoanele și terasele sunt oferite, de asemenea, BONUS, fără să fie incluse în suprafața utilă plătită, iar fiecare locuință va avea INCLUS un loc de parcare. Accesul este securizat în fiecare bloc, cu interfon.

Calitatea construcțiilor este una de nivel ridicat, fiind utilizate doar materiale și componente ale mărcilor recunoscute (cărămidă POROTHERM, ferestre REHAU etc.). Dezvoltatorul are o experiență impresionantă și o reputație fără cusur în piața imobiliară din Sibiu.

Apartamentele cu 3 camere si 2 bai au compartimentarea total decomandată, cu acces dintr-un hol principal către fiecare dintre camere. La cerere, constructorul poate modifica această compartimentare, fără costuri suplimentare.
Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0751478111

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare