Apartament generos cu 3 camere în zona Tilisca

77.000 € (726 €/mp)
  • Sibiu, Tilisca
  • ID proprietate: RMX4180
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă106 mp suprafaţa construită127 mp camere3 dormitoare2 etajeMansarda / P+2E+M băi2 anul construcţiei2012 tip imobilapartamente actualizat la05.04.2018

Descriere


RE/MAX Xux vinde in exclusivitate, cu comision 0% de la cumparator, un apartament generos cu suprafata de 106 mp, situat intr-o zona cu o panorama frumoasa asupra orasului.

Apartamentul este compus din 3 camere si este dispus pe 2 niveluri. Zona de zi se desfasoara la nivelul 1, pe un spatiu deschis, format din bucatarie, living si zona de birou. Aici proprietarii au optat si pentru un semineu care sa le incalzeasca zilele de iarna. Tot la acest nivel se mai gasesc o toaleta si iesirea catre balconul ce ofera o priveliste deosebita asupra orasului. Accesul la nivelul doi se face printr-o scara interioara. Aici se gasesc cele doua dormitoare si o baie mare cu geam de aerisire. In plus blocul este dotat cu lift , iar apartamentul se vinde cu pivnita si loc de parcare.

Imobilul este securizat, avand curte inchisa cu acces pe baza de telecomanda, iar la intrarea in bloc este montat un videointerfon.

Apartamentul se vinde cu mobila de bucatarie inclusa in pret, iar pentru electrocasnice si restul mobilierului pretul va fi discutat separat.

Oferta se adreseaza celor care isi doresc un apartament modern in zona linistita, ferit de zgomotul strazii.

Acest apartament poate deveni noul dumneavoastra camin. Va invit cu drag sa il vizionati!

Pentru agentii imobiliari din piata/colaboratori:
OFERIM COMISION pentru colaborare in vederea vanzarii!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Spații agrement Videointerfon
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Scară interioară Șemineu TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Debara Lift WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare