EXCLUSIV– Ap. 90 mp Pantelimon, oportunitate investitionala

68.000 € (756 €/mp)
  • Bucuresti, Pantelimon
  • ID proprietate: RMX10534
Comision 0% Exclusivitate

Video


Caracteristici


suprafaţa utilă90 mp suprafaţa construită110 mp camere3 dormitoare2 etaje13 / P+14E+15Th băi2 anul construcţiei1976 tip imobilapartamente actualizat la20.04.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE – Apartament 90 mp in Pantelimon, pozitie strategica, vedere buna, sub 70.000 Euro !

Apartamentul pe care vi-l prezentăm se află într-un imobil situat la o rascruce de drumuri importanta din partea de est a capitalei: Soseaua Pantelimon interesecţie cu Soseaua Fundeni. Un nod de drumuri dar şi un nod al mijloacelor de transport spre centrul şi restul capitalei. Din aceste mijloace de transport nu lipseşte metroul - la o staţie depărtare, în mod egal, se află statiile Costin Georgian şi Pantelimon.
La o distanţă de un sfert de ora de mers cu maşina se află Mânăstirea şi Pădurea Cernica, un loc minunat de a petrece vara si weekend-urile. Când timpul nu permite aceste mici excursii este suficient să cobori din bloc şi la cca 40 m se află intrarea în cel mai mare parc din zonă – Parcul Florilor.

Pentru confortul locatarilor există două lifturi: unul pentru persoane şi celălalt pentru mobilă sau transportul altor obiecte voluminoase.
Exista si o parcare generoasă în faţa, dar şi în spatele blocului, acolo unde se află singura intrare - ferită de neajunsurile unei intrări direct din stradă.
Imobilul are asigurată siguranta, exista pază cu portar non-stop.
Etajul 13, la care se află apartamentul pe care vi-l propunem spre vânzare, oferă o vedere liberă, fără a se lovi privirea de alte clădiri din zonă sau mai îndepărtate. Orientare spre sud.
Apartamentul este compartimentat în două dormitoare şi un living mare. Are o baie şi un grup sanitar, dar poate fi recompartimentat destul de simplu, la nevoie în trei dormitoare şi living.
Apartamentul are si două balcoane generoase: unul cu ieşire din bucătărie şi living iar celălalt, înglobează cele două dormitoare şi are ieşire din dormitorul mare.
Este un apartament nerenovat, nemobilat. Cine il va cumpăra, va putea sa-şi amenajeze totul după gust, devenind astfel apartamentul pe care l-a visat şi la care va contribui cu imaginaţie, bun gust şi suflet.
Suprafaţa de 90 mp, compartimentarea şi posibilitatea recompartimentării îl recomandă ca pe unul dintre cel mai reuşit tip de apartamente din zonă, iar programul de reabilitare in care va intra curand blocul va genera si aprecierea viitoare a valorii proprietatii.

Preţul este unul foarte atractiv, iar in masura in care este de interes, o vizionare fara indoiala ca va va convinge si de acest lucru.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon Pază permanentă
Dotări
Alte spaţii
Debara Lift WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare