Vanzare apartament 3 camere Piata Presei Libere

139.500 € (1.550 €/mp)
  • Bucuresti, P-ta Presei Libere
  • ID proprietate: RMX338
Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă84.47 mp suprafaţa construită90.02 mp camere3 dormitoare2 etaje1 / D+P+14E+15Th băi2 anul construcţiei2008 tip imobilapartamente disponibilitate30 zile actualizat la25.09.2017

Descriere


Acest apartament, situat intr-un complex rezidential select din nordul Capitalei, garanteaza un stil de viata lipsit de griji.
Apartamentul face parte dintr-un condominium select, ce ofera servicii de cea mai inalta calitate, in regim hotelier: curatatorie si spalatorie, sala fitness, restaurant cu circuit inchis,room-service si concierge, receptie, bar.
Complexul rezidential este situat langa Casa Presei, aproape de piata Presei Libere, parcul Herastrau si Romexpo.
Apartamentul are suprafata de 85 mp utili si este situat la etajul 1, al unei cladiri de cincisprezece etaje ce dateaza din anul 2008. Constructia solida asigura rezistenta la cutremure de 8,5 grade.
Este semi-decomandat si include trei camere, doua grupuri sanitare, o bucatarie inchisa si un balcoan.
Apartamentul este mobilat si utilat in conditii moderne.
Inca de cand veti trece pragul apartamentului, veti fi impresionati de atmosfera plina de rafinament a locuintei.
Livingul are linii moderne, discrete, lumina naturala ce patrunde prin suprafetele vitrate mari dau spatiului o atmosfera calda si imbietoare.
Bucataria inchisa este amenajata dupa cele mai inalte standarde, dispune de camara si o mica boxa care completeaza perfect spatiul, corpurile de mobilier, aparatura electrocasnica si finisajele fiind si ele de o calitate ireprosabila.
Dormitoarele foarte luminoase completeaza aerul modern al acestui apartament deosebit.
Grupurile sanitare se prezinta in perfecta stare, baia principala fiind dotata cu un geam imens prin care lumina naturala patrunde creand o atmosfera placuta.
Un punct forte il reprezinta balconul, amenajat pentru a putea savura o cafea in diminetile cu soare, cu vedere catrre curtea interioara a complexului.
Centrala termica, aerul conditionat si ferestrele de tip termopan asigura confortul termic al locuintei. Apartamentul este legat la internet, cablu si telefon.
Paza permanenta, supravegherea video, senzorii de incendii si usa metalica garanteaza securitatea. Veti beneficia de un loc de parcare in parcarea exterioara a complexului dar si de o boxa situata in demisolul imobilului.
Apartamentul se vind nemobilat !

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Aer condiționat
Alte spaţii
Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare