De la 45.000 Exclusivitate - Apartament 3 camere

65.000 € (729 €/mp)
  • Satu Mare, Micro 17
  • ID proprietate: RMX11116
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă89.14 mp suprafaţa construită98.03 mp camere3 dormitoare2 etaje6 / D+P+8E băi1 anul construcţiei2008 tip imobilapartamente actualizat la04.06.2018

Descriere


RE/MAX Smart va ofera spre vanzare in exclusivitate si cu 0% Comision pentru cumparator, un apartament cu 3 camere situat in Micro 17, pe bulevardul Independentei, Nr. 14/A in Complex Dana. Complexul este construit in anul 2008, scara moderna cu interfon si doua lifturi, izolatie exterioara.

Apartamentul este decomandat, are o suprafata utila generoasa de 89 mp, fiind impartit astfel: hol spatios, zona de living, o bucatarie americana cu bar care separa spatiul de gatit de sufragerie, debara, baie, oficiu si doua dormitoare cu acces la balcon. Este mobilat si utilat modern, sistem de alarma performant, se vinde impreuna cu cele doua locuri de parcare si poate fi transformat intr-unul cu 4 camere cu usurinta. Un avantaj important este si faptul ca apartamentul este unul de “mijloc”, avand costuri mici de intretinere.

Zona in care este amplasat imobilul este cu acces facil catre toate punctele de interes ale zonei, la doar cateva minute de mers fata de statii ale mijloacelor de transport in comun, cafenele, filiale bancare, parc de agrement, supermarketul Carrefour, Profi si la mai putin de 10 minute pana la piata agroalimentara.

Fiind mobilat si utilat cu toate cele necesare unui trai modern, proprietatea poate deveni in scurt timp caminul dumneavoastra!

De asemenea, oferim si urmatoarea modalitate de plata: Avans minim 45.000 Euro, cu posibiliate de plata in rate intre 1 - 18 luni.

Va asteptam cu drag la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Scară interioară Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Debara Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare