Apartament 3 camere str. Bucuresti COMISION 0%

110.000 € (1.692 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Marasti
  • ID proprietate: RMX14754
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă65 mp suprafaţa construită76 mp camere3 dormitoare2 etaje1 / P+4E băi1 tip imobilapartamente actualizat la25.06.2018

Descriere


RE/MAX Best va propune in EXCLUSIVITATE cu comision 0% la cumparare, un apartament deosebit, cu 3 camere situat pe strada Bucuresti, o zona foarte cautata a orasului care satisface pretentiile multor locuitori.
Apartamentul, aflat la etajul 1 din 4, oferă ambianța ideală a unei locuințe primitoare, luminoase și spațioase, având o suprafață utilă de 65 mp. Acesta este constituit dintr-un living generos cu deschidere spre bucătărie, doua dormitoare, o baie, un hol spatios și un balcon pe toata latura de 14 mp.
În susținerea intereselor dumneavoastră apartamentul este finisat și utilat modern, dispune de loc de parcare langa scara blocului, iar la subsol deține o boxă de 15 mp, spațiu de depozitare. În privința confortului termic, imobilul este izolat, dispune de centrala termica si geamuri termopan.
Poziționarea favorabilă, într-o zonă cu interes foarte ridicat dar în același timp liniștită, este susținută de accesul facil spre punctele de interes ale orașului, în imediata apropiere fiind Kauflad-ul, Policlinica Promedis, PROFI, magazine etc., iar stația mijloacelor de transport în comun se află la doar câtiva pasi.
Apartamentul se vinde complet mobilat și utilat!
Pentru mai multe informații și o posibilă vizionare aștept să mă contactați!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe TV
Alte spaţii
Boxă la subsol
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare