Apartament cu 3 camere de vânzare în zona Piata Marasti

109.800 € (1.323 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Marasti
  • ID proprietate: RMX10380

Caracteristici


suprafaţa utilă83 mp suprafaţa construită98 mp camere3 dormitoare3 etaje1 / D+P+8E băi2 tip imobilapartamente actualizat la10.02.2018

Descriere


RE/MAX Best oferă spre vanzare un apartament cu trei camere, foarte spatios, amplasat in zona 21 Decembrie 1989, Piata Marasti, la 10 minute de centrul orasului si de campusul universitar.
Apartamentul este situat la etajul 1 al unui imobil dispus pe 8 nivele, cu o suprafata de 83 mp. Interiorul apartamentului prezinta finisaje moderne, fiind mobilat si utilat complet. Acesta este decomandat, compus din: trei dormitoare, mari si luminoase, fiecare cu acces la balcon, o bucatarie generoasa, doua bai, o camara si trei balcoane. Totodata, in folosinta apartamentului sunt disponibile doua boxe, aflate pe casa scarii si un beci situat la subsolul imobilului.
De asemenea , apartamentul dispune de centrala termica, geamuri termopan, usa metalica, gresie, faianta, parchet din lemn masiv, etc.
Blocul este izolat termic si dispune de lift! Imobilul este situat intr-o zona cu acces facil spre toate punctele de interes ale orasului; in apropiere se afla statia mijloacelor de transport in comun, piata Marasti, banci, farmacii, supermarketuri, scoli etc.
Pentru mai multe detalii si pentru o posibila vizionare astept sa ma contactati!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe TV
Alte spaţii
Boxă la subsol Debara Lift Pivniță
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare