Apartament in vila 142 mp. Comision 0 % la cumparator!

117.000 € (1.026 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Manastur
  • ID proprietate: RMX9105
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă142.45 mp suprafaţa construită205.54 mp camere3 dormitoare2 etaje2 / P+2E+3Th băi2 anul construcţiei2009 tip imobilapartamente actualizat la23.10.2017

Descriere


RE/MAX Grup de Lux, va ofera spre vanzare un apartament deosebit intr-o vila de 3 apartamente cu curte interioara.Apartamentul de vanzare este situat la etajul doi, se intinde pe intreg nivelul, avand o suprafata utila de 142 mp compus dintr-un hol de intrare generos, un living, bucatarie, doua dormitoare, doua bai si o logie. Accesul la toate camerele si la o baie se face decomandat din holul prevazut cu un dressing. Livingul si bucataria sunt open space oferind un spatiu generos si aerisit al zonei de zi. Logia deschisa cu acces atat din hol cat si din living are o suprafata de 9 mp, oferind posibilitatea petrecerii unor momente de relaxare unice impreuna cu familia sau prietenii.
Dormitoarele mari, luminoase sunt dotate cu dulapuri incapatoare, incastrate. In plus dormitorul matrimonial are o baie separata. Aceasta locuinta generoasa pe langa calitatile legate de locatie si pozitionare se remarca si prin materialele folosite de buna calitate fara rabat la costuri, iar stilul si combinatiile cromatice fiind alese cu atentie si bun gust.
Apartamentul are un garaj inchis cu boxa situat sub casa, dar si un loc de parcare in curte. Atat locurile de parcare cat si aleea este pavata iar intrarea in incinta se face cu interfon .
Detaliile constructiei, a casei scarii, a gradinii interioare, a intimitatii oferite, dau un plus acesteia oferind astfel viitorului proprietar linistea si intimitatea pe care ne-o dorim fiecare, dupa o zi solicitanta.
Este o foarte buna oportunitate pentru o famile care isi doreste confortul de a locui intr-un apartament mare, intr-o zona linistita, cu curtea interioara, scoala, parcuri pentru copii, toate acestea la un pretl bun.
Va astept sa programam vizite si sa-l transformati in caminul dvs.!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte comună Grădină
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare