Apartament spatios cu 3 camere, Peninsula Petricani

169.000 € (1.267 €/mp)
  • Bucuresti, Lacul Tei
  • ID proprietate: RMX8741
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă133.35 mp suprafaţa construită180 mp camere3 dormitoare2 etaje1 / 1S+P+3E băi2 anul construcţiei2008 tip imobilapartamente actualizat la20.06.2018

Descriere


V-ati dori sa va savurati cafeaua de dimineata pe o terasa spatioasa, cu o priveliste superba, intr-o liniste tulburata doar de trilul pasarilor care populeaza zona? Va invit sa cititi mai jos prezentarea unei proprietati care poate deveni locuinta ce va ofera linistea necesara dupa o zi de lucru, intr-un oras cu un nivel ridicat de poluare si trafic auto intens.

Zona este compusa din cateva constructii cu destinatie rezidentiala tip casa/vila si doua blocuri cu regim de inaltime P+3E. Imobilul dispune de izolatie termica pe intreaga fatada.

Apartamentul este situat la etajul 1 al unui imobil cu 3 etaje, situat in Peninsula Petricani. Din livingul spatios puteti admira lacul Tei si zona verde din jurul acestuia.

Apartamentul are o compartimentare practica:
- la intrarea in apartament exista un hol spatios ai carui pereti laterali sunt amenajati cu zone tip-dressing; din acest hol se poate accesa si spalatoria (o camera care este amenajata cu chiuveta si masina de spalat rufe);
- living-ul spatios se deschide intr-o terasa generoasa care ofera o priveliste superba catre lac;
- din living putem accesa atat cele 2 dormitoare, cat si bucataria si o baie comuna pentru zona de zi si unul dintre dormitoare; dormitorul matrimonial dispune de propria baie.

Apartamentul dispune de un loc de parcare in subteranul imobilului si de o boxa;
Interiorul apartamentului dispune de multiple spatii de depozitare.

Contorizarea consumului de utilitati este individuala iar din punct de vedere al confortului termic apartamentul dispune de centrala individuala si 3 aparate de aer conditionat.

Apartamentul se vinde mobilat si utilat.

Va invit cu drag la o vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider
Alte spaţii
Boxă la subsol Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare