Apartament 3 camere Kiseleff - Arcul de Triumf

560.000 € (3.916 €/mp)
  • Bucuresti, Kiseleff
  • ID proprietate: RMX13921

Caracteristici


suprafaţa utilă138 mp suprafaţa construită155 mp camere3 dormitoare2 etajeParter / 1S+P+4E băi3 anul construcţiei2011 tip imobilapartamente actualizat la04.08.2018

Descriere


Va prezint un apartament cu 3 camere situat intr-unul dintre cele mai de succes proiecte rezidentiale de lux din Bucuresti, excelent realizat, cu o pozitie deosebita, situat in zona Kiseleff si a Arcului de Triumf.
Imobilul dispune 4 nivele cu cate 3 apartamente pe fiecare nivel. Acest apartament se afla la parter si are o suprafata utila de 138 mp.
Calitatea finisajelor va impresiona pe oricine-i va trece pragul. Compartimentarea este gandita pentru a oferii maxim din necesitatiile unui apartament modern. Bucataria este generoasa, mobilata complet si utilata, cu spatii ample si lumina naturala.
Livingul este foarte generos si luminos datorita spatiilor vitrate ample. Cele 2 dormitoare dispun fiecare de cate un grup sanitar.
Apartametul mai dispune de un grup sanitar de serviciu, spatii de depozitare, vine la pachet cu un loc de parcare situat in garajul subteran.
Complexul beneficiaza de intimitatea de care aveti nevoie, datorita pozitiei retrase, dispune de paza permanenta , sistem de securitate video, spatii verzi si inistea de care aveti nevoie la intoarcerea acasa.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Pază permanentă
Dotări
Alte spaţii
Curte
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare