Apartament 3 camere de Vanzare in zona Titan - Nicolae Grigorescu

67.500 € (1.107 €/mp)
  • Bucuresti, Camil Ressu
  • ID proprietate: RMX9352
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă61 mp suprafaţa construită62 mp camere3 dormitoare2 etaje1 / 1S+P+4E băi1 anul construcţiei1969 tip imobilapartamente actualizat la09.07.2018

Descriere


Zona verde cu multiple facilitati: comerciale, de transport in comun, institutii de invatamant, locuri de joaca pentru copiii, spatii de agrement (Parcul Titan, Parcul IOR), strandul Cara.
Apartamentul propus spre vanzare este situat intr-o zona verde, ferit de poluare cu acces facil catre mijloacele de transport in comun (statia de metrou Nicolae Grigorescu se afla la circa 5 minute de mers pe jos).
Proprietatea se afla la etajul unu al unui imobil compus din subsol parter si patru etaje.
Blocul este foarte solid, iar forma acestuia de tip "H" este renumita si cunoscuta.
Apartamentul este de tip semidcomandat cu o priveliste superba - zona verde.
Scara curata si civilizata cu vecini linistiti precum si versatilitatea acestui apartament fac din aceasta proprietate o varianta pentru cei care isi doresc un adevarat camin, pe care va invit sa-l descoperiti.

3 camere (2 dormitoare decomandate, 1 living de trecere, 1 baie + 1 W.C. serviciu); parchet din lemn, recondiţionat acum 2 ani.
Centrală termică prin condensare din 2015, instalaţie de încălzire din 2015 – calorifere, ţevi, termopane din 2015, ultima igienizare 2015 când s-au vopsit uşile, pereţii, s-a recondiţionat parchetul, s-au montat termopanele şi centrala; coloanele de la RADET au fost schimbate pe toată scara în 2015;

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Alte spaţii
WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare