Apartament cu 3 camere "la cheie" P-ta Iancului-Metrou-stradal

118.500 € (1.209 €/mp)
  • Bucuresti, Iancului
  • ID proprietate: RMX9296

Caracteristici


suprafaţa utilă98 mp suprafaţa construită110 mp camere3 dormitoare2 etaje6 / 1S+P+14E+15Th băi2 anul construcţiei1978 tip imobilapartamente actualizat la16.04.2018

Descriere


RE/MAX Properties va prezinta spre vinzare un apartament cu 3 camere, situat la etajul 6 din 14 ale imobil pozitionat stradal, pe Soseaua Iancului, la mica distanta de Piata Iancului si, implicit de statia de metrou.
Apartamentul are o suprafata utila inchisa de 97 mp., fiind la origine o locuinta cu 4 camere/3 dormitoare, in prezent, in urma lucrarilor de reamenajare si reconfigurare incheiate in anul 2004, numarind doua dormitoare, doua bai, livingul extins, bucatarie, locuri de depozitare, hol de primire. In orice moment insa, se poate reveni cu usurinta la configuratia initiala a apartamentului, obtinindu-se cu investitii minime trei dormitoare si living.
Toate lucrarile au fost autorizate si expertizate iar cadastrul adus la zi, in deplina legalitate (se pot pune la dispozitie aceste documente la cerere). In cadrul acestor lucrari, care au dus la marirea suprafetei livingului la 22 mp., au fost cistigate in spatiul util-locuibil al proprietatii si balcoanele cu acces din cele doua dormitoare si bucatarie, obtinindu-se si aici suprafete extinse la 19 mp. si respectiv 24 mp., dormitoarele si 13 mp. bucataria
Orientarea incaperilor apartamentului este catre ambele fatade ale imobilului, astfel livingul si un dormitor au vedere stradala iar un al doilea dormitor si bucataria spre spatele acestuia.
Luminos si bine impartit, dotat la nivelul modern al anilor 2000 (aparate de aer conditionat, timplarie PVC cu geam termopan, etc...), apartamentul prezentat face parte dintr-un imobil dotat la rindul sau cu doua lifturi (unul dintre acestea de dimensiuni ce pot permite transportul de mobilier si bagaje mari, de exemplu...), o scara curata si civilizata, toate acestea completate de o pozitie, in zona Pietei Iancului, care aproape ca nu mai are nevoie de prezentari suplimentare.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe
Alte spaţii
Debara Lift WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare