234.777 euro // 3 camere de vanzare // Herastrau - Cartierul Francez

234.777 € (2.638 €/mp)
  • Bucuresti, Herastrau
  • ID proprietate: RMX15470
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă89 mp suprafaţa construită125 mp camere3 dormitoare2 etaje4 / 1S+P+5E băi2 anul construcţiei2005 tip imobilapartamente actualizat la14.08.2018

Descriere


Agentia RE/MAX Estates va propune spre vanzare un apartament de 3 camere cu o pozitie deosebita, in vecinitatea Parcului Herastrau, in zona de Nord a Bucurestiului. Locuinta impresioneaza prin dimensiunile sale si compartimentare, fiind impartita in zona de zi, cu bucatarie deschisa, dining si living cu acces la o terasa ce ofera o priveliste neobturata de alte constructii. Zona de noapte este constituita din dormitorul matrimonial, extrem de spatios, cu acces la cele doua bai aflate pe holul locuintei. Pentru oaspeti se pune la dispozitie o baie secundara.
.Finisajele acestui apartament sunt de calitate superioara, incepand cu parchetul, geamuri termopan, vopsea lavabila rezistenta la umiditate. Mobila este Mobexpert, iar bucataria a fost creata special pentru a completa spatiul zonei de zi.
Locul de parcare este aflat in subteran si este inclus in pret.
Imobilul este situat in Nordului, imediat in aproprierea Parcului Herastrau, zona foarte apreciata si cautata pentru conditiile de trai ridicate, pentru constructiile exceptionale si pentru ca este un cartier nou, cu blocuri constructie recenta. Multi expati aleg aceasta zona, dar si persoane care apreciaza luxul si calitatea.
In apropriere vom gasi renumite restaurante frantuzesti, cafenele apreciate, cluburi, saloane pentru ingrijirea corporala, spa-uri, si relaxarea pe care o ofera Parcul Herastrau.

Apartamentul se poate vinde comple mobilat sau partial.

Comision 0% pentru cumparator.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase TV
Alte spaţii
Lift WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare