Apartament 3 camere, cladire curata si administrata corect-Giurgiului. Colaborez

46.000 € (687 €/mp)
  • Bucuresti, Giurgiului
  • ID proprietate: RMX4069
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă67 mp suprafaţa construită77 mp camere3 dormitoare2 etaje10 / P+10E băi1 anul construcţiei1972 tip imobilapartamente actualizat la09.07.2018

Descriere


In zona soseaua Giurgiului se afla acest frumos apartament, oferit spre vanzare la un pret corect pentru piata imobiliara de azi.
Apartamentul este decomandat, cu 3 camere, o baie renovata si prevazuta cu fereastra exterioara, bucatarie, finisaje decente la interior ce includ parchet laminat, usa metalica, ferestre cu geam termopan si aer conditionat.
Este un apartament luminos, cu vedere frumoasa la exterior, neobturata de nici o alta cladire, o vedere cu multi arbori maturi si spatiu verde in vecinatate. Interiorul apartamentului a fost izolat termic iar temperatura este placuta, indiferent de anotimp. Daca se doreste, exista posibilitatea montarii a unei centrale termice de apartament, in acest sens existand ceasul de gaze separat, cat si multi vecini ce si-au montat astfel de sisteme cu incalzire proprie.
Cladirea se afla intr-o stare foarte buna, administrata cu simt de raspundere, curata la interior dar si la exterior, fara restantieri.
Avand un pret mai mult decat accesibil, puteti beneficia rapid de un credit bancar iar proprietatea o puteti locui aproape imediat.
Va asteptam la vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Aer condiționat Scară interioară
Alte spaţii
Debara Lift
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare