3 camere de vanzare / Vedere spre lacul Floreasca.

244.888 € (2.019 €/mp) + 19% TVA
  • Bucuresti, Floreasca
  • ID proprietate: RMX16514
Comision 0%

Caracteristici


suprafaţa utilă121.31 mp camere3 dormitoare2 etaje5+6 / 2S+P+8E băi2 anul construcţiei2009 tip imobilapartamente actualizat la22.07.2018

Descriere


Amplasarea in apropierea parcului si a lacului face ca acest imobil de locuinte de lux sa beneficieze de toate avantajele zonei, demonstrand ca blocurile pot fi luxoase, intime și luminoase.

Cladirea este formată din 2 subsoluri, parter si 6 etaje, etajele 7 si 8 – penthouse-uri. imobilul dispune de apartamente de 2, 3 și 4 camere, cu suprafete cuprinse intre 92 și 196mp.

Apartamentele ofera dormitoare cu baie proprie cu jacuzzi, optional fiecare apartament poate beneficia de un loc de parcare in garajul general de la subsol, cele 2 subsoluri fiind destinate exclusiv parcarii.

Cladirea beneficiază de 2 lifturi otis de 4 și,respectiv, 6 persoane, ambele cu plecare din garaj, cat si de administrare, paza si supraveghere video, centrala termică proprie.

Datorita amplasarii, a spatiului generos pe care i-l ofera, a calitatii materialelor folosite, aceste apartamente ofera confortul pe care vi-l doriti atunci cand achizitionați o locuinta.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon Pază permanentă
Dotări
Aer condiționat
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare