Apartament 3 camere in vila Zona Domenii

115.000 € (1.386 €/mp)
  • Bucuresti, Domenii
  • ID proprietate: RMX9048
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă83 mp suprafaţa construită90 mp camere3 dormitoare2 etajeDemisol / D+P+2E+Pod băi1 anul construcţiei1940 tip imobilapartamente actualizat la16.03.2018

Descriere


Va prezint spre vanzare un apartament de 3 camere situat in zona Domenii, pe strada Sandu Aldea. Apartamentul se afla la demisolul unei vile construite in anul 1940, intr-o stare ireprosabila.
De tip semidecomandat, dispune de o suprafata utile de 83 mp, este un apartament destul de luminos pentru un demisol, asta si datorita spatiilor vitrate generoase.
Un beneficiu mare al acestui apartament este curtea casei, un loc care a fost atent amenajat in trecut de catre proprietara noastra. Un loc in care serile de vara sunt o adevarata placere sa le pierzi, lenevind sub copacii cu frunze dese si plantele deja ajunse la o maturitate suficiienta astfel incat sa te simti ca in mijlocul unui parc.

Zona in care este amplasat imobilul este una linistita, verde si foarte cocheta. Arcul de Triumf si parcul Herastrau se afla in imediata apropiere, iar accesul catre centrul orasului se face foarte lejer atat cu mijloacele de transport in comun, cat si cu masina proprie. In apropiere se mai gasesc sedii de ambasade, spitale publice, restaurante, sali fitness, piata Domenii etc.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Aer condiționat
Alte spaţii
Curte Debara
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare