Apartament 3 camere, bloc nou, in nordul capitalei, Ion Mihalache

269.000 € (2.989 €/mp) TVA inclus
  • Bucuresti, Domenii
  • ID proprietate: RMX16819

Caracteristici


suprafaţa utilă90 mp suprafaţa construită200 mp camere3 dormitoare2 etaje4 / P+5E anul construcţiei2017 tip imobilapartamente actualizat la14.08.2018

Descriere


Apartamentul propus spre vanzare este situat in zona Ion Mihalache-Ciuperca si se afla la etajul 4 intr-un imobil construit in anul 2017, structurat S+P+4+terasa, prevazut cu lift si parcare,

Apartamentul are suprafata utila de 90 mp, este impartit functional in living, bucatarie, doua dormitoare, doua bai si balcon.

La etajul superior se afla terasa de 95 mp, in folosinta si proprietate exclusiva a acestui apartament, accesul facandu-se pe scara interioara, direct din apartament.

Apartamentul este deosebit de luminos, are vedere spre zona de vile, oferind astfel proprietarilor liniste si o priveliste aparte; beneficiaza de centrala individuala, iar finisajele sunt la alegere.

Zona in care este amplasat apartamentul este deosebita, cu vecinatati selecte si acces facil catre numeroase obiective de interes: magazine, supermarketuri, scoli si gradinite de stat si private, clinici si cabinete medicale, restaurtante, cafenele, statii ale mijloacelor de transport in comun.

Apartamentul poate fi utilizat pentru rezidenta sau activitati de tip office (birouri), sediu de firma.

Accesul se realizeaza rapid dinspre B-dul Ion Mihalache si B-dul Expozitiei.

Vecinatati: Piata Domeni, Piata Chibrit, Parcul Herastrau, Casa Presei Libere, Manastirea Casin, Facultatea de Agronomie.

Facilitati: parc, gradinite, scoli, centre comerciale, magazine, banci, centre SPA, mijloace de transport: RATB, metrou, etc.

Pret: 269.000 Euro, inclusiv 1 loc de parcare.

Oferta apartine agentiei REMAX Team, Cod Oferta RMX16819.

Telefon: 0723.232.359

Link oferta: www.remax.ro

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare