Vanzare apartament cu 3 camere in vila, panorama deosebita, Dealul Cetatii.

120.000 € (1.200 €/mp)
  • Brasov, Dealul Cetatii
  • ID proprietate: RMX9879
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă100 mp suprafaţa construită117 mp suprafaţa curte300 mp camere3 dormitoare2 etaje3 / 1S+D+P+3E băi2 anul construcţiei1975 tip imobilapartamente actualizat la10.02.2018

Descriere


Proprietate promovata in exclusivitate de catre RE/MAX Central Brasov

Va propun spre vanzare un apartament situat in una dintre cele mai frumoase zone ale Brasovului, Dealul Cetatii, pozitionat la etajul 3 al unei case, care este printre putinele locatii din care puteti avea o panorama deosebita asa cum vedeti pe pozele atasate.
Apartamentul are o pozitionare deosebita si este avantajat prin constructia celor doua balcoane unul de 10,39 mp din care se vede Brasovul iar celalalt de 6 mp cu iesire din bucataria casei, in care puteti sa va savurati cafeaua de dimineata si in care veti putea avea intimitate si aer curat, avand in vedere amplasamentul casei.
Cu o suprafata totala de 154 mp din care 100 mp utili ai apartamentului, plus cele 2 balcoane mari, cota parte din pod, cota parte din curte, beci si garaj de 30 mp, imobilul poate fi utilizat ca resedinta pentru o familie, iar compartimentarea lui decomandata cu holurile mari si cele doua bai il face sa fie o optiune potrivita pentru orice cumparator.
Apartamentul este format din living foarte generos care ofera posibilitatea iesirii pe un balcon din care panorama este deosebita, holurile casei sunt spatioase si te conduc spre cele doua dormitoare mari si spre bucataria apartamentului de unde aveti posibilitatea de a iesi in alt balcon.
Apartamentul detine cota parte din terenul de 300 mp aferent casei, cota parte din terasa de la parter si din pod.
Dispune de garaj propriu si beci.
LOCALIZARE:
Dealul Cetatii este o zona situata in centrul orasului Brasov, fiind apropiata de zona istorica, precum si de parcul central "Nicolae Titulescu".
AVANTAJE ZONA :
Zonă rezidențială nouă, liniștită, situată la 1 minut de centrul orașului.

Pentru mai multe informatii va asteptam la sediul agentiei.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte comună WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare