Apartament 3 camere, Dealul Melcilor Residence

87.500 € (1.151 €/mp)
  • Brasov, Central
  • ID proprietate: RMX3933
Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă76 mp suprafaţa construită90 mp camere3 dormitoare2 etaje1 / 1S+P+4E+M băi2 anul construcţiei2016 tip imobilapartamente actualizat la19.10.2017

Descriere


Agitatia orasului te oboseste si iti doresti sa locuiesti cu familia ta intr-o comunitate sigura si linistita, inconjurat de natura?
Vrei o locuinta noua intr-un proiect care sa iti ofere toate facilitatile pe care le-ai avea in centrul orasului?
Dealul Melcilor Residence este solutia problemelor tale! Amplasat in centrul orasului, in imediata apropiere a padurii, Dealul Melcilor Residence ofera toate facilitatile unei comunitati linistite, departe de stresul cotidian al aglomeratiei dar aproape de toate punctele de interes, precum zona financiara a orasului si noul mall Afi Palace care se afla la 700 metri.
Dealul Melcilor Resience, cartierul imbratisat de padure, este locul in care traim, ne bucuram de natura si de viata alaturi de familie, alaturi de cei pe care ii iubim si carora le oferim un mediu de viata sanatos
Apartamente cu doua camere din complexul nostru se desfasoara pe suprafete utile cuprinse intre 43 si 56 mp si sunt ideale atat pentru locuit cat si pentru inchiriere pe termen lung sau regim hotelier. Acestea sunt pozitionate spre oras, padure si reprezinta un loc de relaxare ideal in verile toride.
O alta alegere potrivita o reprezinta si apartamentele cu trei camere, de lux, din cadrul ansamblului rezidential Dealul Melcilor Residence, acestea fiind o investitie sigura pe timp indelungat. Apartamentele cu 3 camere au o suprafata utila de 76 mp. Locuintele au un design modern, oferind spatii mari si luminoase, fiind construite cu un excelent simt estetic. Pe langa aceste multiple beneficii, clientul isi poate personaliza apartamentul folosindu-se de gama extinsa de modele finisaje. Datorita tehnologiilor si a materialelor de constructie folosite, temperatura incaperilor va fi intotdeauna optima, indiferent de sezon. Designul si tehnologiile europene (Caramida Porotherm, tencuiala 2.5 cm polistiren grafitat 10 cm si tencuiala décor Baumit din rasini naturale), fac ca aceste imobile sa fie dovada inovatiei si a creativitatii in atingerea noului concept de profil tehnologic si functional, cu o atentie deosebita acordata REDUCERII CONSUMULUI DE ENERGIE cu aproximativ 50-60% – cladire incadrata in clasa energetica „A”.
Apartamentele sunt finisate la cheie cu usa metalica imbracata in lemn cu vata bazaltica in interior (izoleaza fonic), parchet laminat, tamplarie PVC cu 6 camere si 3 foi de sticla, gresie si faianta, obiecte sanitare Kolo, baterii Kludi, videointerfon cu 4 camere si lift Schindler de ultima generatie.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Videointerfon
Dotări
Alte spaţii
Curte comună Lift
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare