Apartament cu 3 camere in zona Centrala

45.600 € (651 €/mp)
  • Satu Mare, Central
  • ID proprietate: RMX14061

Caracteristici


suprafaţa utilă70 mp suprafaţa construită80 mp camere3 dormitoare2 etaje4 / 1S+P+4E băi1 anul construcţiei1980 tip imobilapartamente actualizat la09.08.2018

Descriere


Iti prezint spre vanzare un apartament cu 3 camere, semidecomandat situat in zona Centrala.
Proprietatea se afla la etajul 4 din 4 intr-un imobil construit in 1980, in suprafata utila de 70 mp, un balcon de 6 mp, un spatiu de depozitare la subsol, scara interioara ingrijita, parcare in curtea interioara si are urmatoarea compartimentare: hol, living-room cu acces spre balcon, doua dormitoare, doua debarale, sufragerie + bucatarie, baie cu geam.
Apartamentul este dotat cu centrala termica, calorifere din fonta, aer conditionat, geamuri din lemn intretinute, iar cele trei camere impreuna cu sufrageria au parchet din stejar in stare foarte buna. Aceasta proprietate poate deveni locuinta mult dorita cu o minima investitie in finisajele interioare.
Pozitionarea imobilului aduce cu el o serie de beneficii precum: o gama larga de magazine, institutii bancare si de invatamant, mijloacele de transport in comun, parcul de agrement Gradina Romei, si multe alte puncte de interes.
Va stau la dipozitie pentru orice alte detalii si programari pentru vizionare.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz
Alte spaţii
Boxă la subsol Curte Debara
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare