ULTRACENTRAL, apartament de lux.

95.000 € (1.056 €/mp)
  • Constanta, Central
  • ID proprietate: RMX11834
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă90 mp camere3 dormitoare2 etaje8 / P+8E+M băi1 anul construcţiei1978 tip imobilapartamente actualizat la13.08.2018

Descriere


RE/MAX Prestige va propune spre vanzare un apartament exclusivist de o calitate exceptionala situat in zona ultracentrala a Constantei cu o panorama superba la oras si la Portul Constanta.
Beneficiind de suprafete generoase si de o compartimentare avantajoasa, apartamentul se compune din doua dormitoare, living si o camera de zi foarte spatioasa, rezultata prin modificarea inteligenta a fostei bucatarii.
Intreaga locuinta se remarca printr-un lux extrem, cu finisaje de o calitate superioara, atat functional cat si estetic .
Incalzirea este asigurata atat prin calorifere si centrala electrica proprie cat si printr-un sistem rafinat de panouri radiante in absolut toate incaperile.
Intreaga proprietate este monitorizata video si supravegheata prin sisteme de alarma.
Apartamentul se vinde in totalitate mobilat cu piese de mobilier rare si exclusiviste si utilat cu absolut toate electrocasnicele de ultima generatie.
RE/MAX Prestige va propune vanzare in reprezentare exclusiva proprietar, comision 0 , facilitati si solutii de finantare pentru cumparatori.
CADOU : Asigurarea facultativa All Risk, valabila un an de zile de la data tranzactionarii.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare