Apartament EXCLUSIVIST Central

120.000 € (1.091 €/mp)
  • Constanta, Central
  • ID proprietate: RMX11834
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă110 mp camere3 dormitoare2 etaje8 / P băi1 anul construcţiei1978 tip imobilapartamente actualizat la08.02.2018

Descriere


RE/MAX Prestige va propune spre vanzare un apartament de lux, situat in zona centrala, pe Bulevardul Ferdinand langa reprezentanta Audi, cu vedere bilaterala, la bulevard si Portul Constanta.
Apartamentul se compune din 3 camere (doua dormitoare si living) baie si bucatarie modificata in spatiu de zi.
Intreaga locuinta se remarca printr-un lux extrem, beneficiind de finisaje de o calitate exceptionala atat functional cat si estetic .
Incalzirea este asigurata atat prin calorifere si centrala electrica proprie cat si printr-un sistem rafinat de panouri radiante in absolut toate incaperile.
Proprietatea beneficiaza de o suprafata generoasa (110 m.p. utili REALI) si extrem de bine compartimentata in urma modificarilor inteligent facute, intreaga suprafata fiind monitorizata video si supravegheata prin sisteme de alarma.
Apartamentul se vinde in totalitate mobilat cu piese de mobilier rare si exclusiviste si utilat cu absolut toate electrocasnicele de ultima generatie.
RE/MAX Prestige va propune vanzare in reprezentare exclusiva proprietar, comision 0 , facilitati si solutii de finantare pentru cumparatori.
CADOU : Asigurarea facultativa All Risk, valabila un an de zile de la data tranzactionarii.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare