De vanzare -Apartament 3 camere in vila cu gradina de 234 mp

189.000 € (1.979 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Central
  • ID proprietate: RMX11393
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă95.5 mp suprafaţa construită105 mp suprafaţa curte234 mp camere3 dormitoare2 etajeParter / D+P+1E băi1 anul construcţiei1957 tip imobilapartamente actualizat la28.01.2018

Descriere


RE/MAX Grup de Lux va propune in exclusivitate cu comision 0% la cumparare, un apartament deosebit, intr-o constructie tip vila cu doar 2 unitati locative, avand privilegiul de a fi singur pe tot nivelul. Imobilul de vanzare este la parter, are o suprafata utila de 95,5mp, luminos si este compartimentat astfel: hol de primire din care se intra intr-un living spatios, 2 dormitore, baie, bucatarie separata cu loc de luat masa si o camara. Apartamentul mai dispune de o camera de depozitare la demisol si o pivnita, ambele avand o suprafata totala de 21,5mp.
Partea deosebita a acestui apartament este ca dispune de o gradina superba cu un foisor de relaxare dupa o zi aglomerata in oras. Gradina dispune de o suprafata de 234 mp, suprafata care nu include amprenta casei.
Zona ofera accesul usor la mijloacele de transport in comun, supermarketuri, banci si alte puncte de interes.
Aici veti gasi mai mult decat un spatiu confortabil de locuit, veti descoperi luxul de a locui in centru dar bucurandu-va si de spatiul verde oferit de gradina.
Va stau la dispozitie pentru orice alte detalii si programari pentru vizionare, va astept cu drag.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe TV
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare