Exclusivitate - Apartament spatios cu 3 camere

48.500 € (606 €/mp)
  • Satu Mare, Carpati 2
  • ID proprietate: RMX13942
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă80 mp suprafaţa construită95 mp camere3 dormitoare2 etaje4 / P+4E+Pod băi2 tip imobilapartamente actualizat la17.08.2018

Descriere


Imobiliare RE/MAX va ofera spre vanzare in Exclusivitate un apartament situat in cartierul Carpati II, mai exact pe Str. Codrului, intr-un imobil finalizat in anul 1988. De la constructia imobilului si pana in prezent, apartamentul nu si-a schimbat proprietarii. Apartamentul este situat la etajul 4 din 4 cu acoperis, scara interioara ingrijita, cu o suprafata generoasa de 80 mp si are urmatoarea compartimentare, decomandat: hol de acces, 3 camere, 3 balcoane, 2 bai, debara si o bucatarie spatioasa. Totodata, in folosinta apartamentului mai este pusa la dispozitie o boxa, la subsolul blocului. Apartamentul se vinde mobilat si utilat, si detine ferestre din termopan, centrala termica, usa metalica, gresie, faianta si parchet din stejar in toate camerele. Apartamentul este imediat ocupabil, iar orientarea acestuia il face sa fie foarte luminos pe toata durata zilei.
Zona in care este amplasat imobilul este una cu acces facil catre scoli, gradinite, mijloace de transport in comun, magazine alimentare si alte puncte de interes.
Va stau la dispozitie pentru orice alte detalii si programari pentru vizionare!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Scară interioară
Alte spaţii
Boxă la subsol Debara
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare