Apartament cu trei camere, finisat cu materiale de calitate superioara

130.000 € (1.130 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Calea Turzii
  • ID proprietate: RMX5313
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă115 mp suprafaţa construită121 mp camere3 dormitoare2 etaje4 / P+6E băi2 anul construcţiei2008 tip imobilapartamente actualizat la20.09.2017

Descriere


RE/MAX Best ofera cu COMISION 0% pentru cumparator un apartament care reprezinta standardul de calitate in materie de compartimentare si suprafata. Acesta are un living foarte spatios si primitor unde va puteti primi oaspetii si organiza evenimente, avand la dispozitie 115 mp utili. Cele doua bai, una dintre ele cu acces direct din dormitorul matrimonial, ofera confortul necesar pentru un apartament cu aceste standarde iar faptul ca in pretul de vanzare este inclus si un loc de parcare in curte privata cu acces pe baza de telecomanda face ca acest imobil sa aiba tot ce este nevoie pentru cel mai inalt nivel de confort.
Apartamentul este finisat cu materiale de cea mai buna calitate, avand parchet din lemn masiv, fiind in stare foarte buna.
Stiatia de autobuz care merge spre centru este la 3 minute de mers pe jos de bloc, astfel accesul fiind facil cu mijloacele de transport in comun.
Pentru persoanele care isi doresc suprafata utila a unei case in cadrul unui apartament, aceasta este alegerea potrivita.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Alte spaţii
Lift
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare