Vanzare Apartament deosebit, de 3 camere, zona Calea Turzii

135.000 € (1.174 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Calea Turzii
  • ID proprietate: RMX2440
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă115 mp suprafaţa construită130 mp camere3 dormitoare2 etaje4 / P+6E băi2 tip imobilapartamente actualizat la27.06.2018

Descriere


RE/MAX Best va ofera in Exclusivitate un apartament de 3 camere foarte spatios si frumos in zona Calea Turzii, pe strada Miko Imre. Acest imobil reprezinta un standard de calitate si de nivel de trai bun pentru apartamentele de 3 camere. Cu o suprafata utila de 115 mp, toate camerele sunt spatioase si primitoare iar orientarea sud-est face ca acestea sa aiba si lumina naturala si sa dea un aer foarte placut apartamentului.
Pretul de vanzare include si un loc de parcare exterior pentru confortul dumneavoastra iar in interior se vinde cu mobila de bucatarie inclusa si de asemenea si cu electrocasnicele incorporabile si mobilierul de baie.
Apartamentul are si un balcon de 6 mp cu priveliste frumoasa de unde se poate admira orasul si unde va puteti relaxa dupa o zi obositoare.
Daca va doriti un apartament unde sa nu va simtiti inghesuiti de pereti, sa fie intr-o zona linistita cu priveliste si totusi sa aiba acces rapid spre oras, merita sa vedeti acest apartament!
COMISION 0% pentru cumparator!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aragaz Frigider
Alte spaţii
Lift WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare