EXCLUSIV - Vanzare apartament 3 cam, Orhideea Gardens, 0% comision

179.500 € (1.693 €/mp)
  • Bucuresti, Calea Plevnei
  • ID proprietate: RMX11178
Comision 0% Exclusivitate

Video


Caracteristici


suprafaţa utilă106 mp suprafaţa construită122 mp camere3 dormitoare2 etaje10 / P+12E băi2 anul construcţiei2009 tip imobilapartamente actualizat la25.06.2018

Descriere


Aflat in superbul complex rezidential Orhideea Gardens de pe Calea Plevnei, apartamentul reprezentat de noi va ofera confortul si siguranta de care oricine are nevoie pentru o viata implinita. Situat intr-o zona in plina dezvoltare, veti putea beneficia si de facilitatile pe care locatarii ansamblului le au la dispozitie, incluzand accesul cu discount la Orhideea Health & SPA (inclusiv piscina), business corner, spalatorie auto ecologica, securitate 24/7, restaurant, gradinita & after school, clinica dentara etc.

Apartamentul dispune de 3 camere spatioase frumos finisate, 2 bai cu aerisire, 2 balcoane mari cu o priveliste frumoasa pe mai multe laturi, bucatarie deschisa, moderna, amenajata cu gust. Datorita ferestrei foarte ample din camera de zi, apartamentul este scaldat in lumina naturala a soarelui ceea ce creaza o ambianta speciala, armonioasa, care induce sentimentul de “acasa”. Balconul generos poate fi considerat o adevarata terasa, datorita suprafetei de peste 11 mp, unde va puteti petrece placut timpul.

Apartamentul este decomandat si inteligent compartimentat iar pretul la care este oferit este cel mai avantajos de pe piata pentru un apartament cu toate aceste beneficii si caracteristici similare. Investind in acest apartament va veti bucura nu numai de un standard de viata ridicat ci si de o oportunitate buna de investitie, nivelul chiriilor din complex fiind de natura a oferi un randament satisfacator.
Exista posibilitatea ca, la cerere, sa poata fi achizitionate separat 1-2 locuri de parcare in subteran si o boxa.

Avem deschidere pentru colaborare cu alte agentii imobiliare.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Fitness Interfon Pază permanentă Piscină interioară Spa Spații agrement Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase TV
Alte spaţii
Lift WC Serviciu
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare