APARTAMENT DE LUX

190.000 € (1.152 €/mp)
  • Sibiu, Calea Dumbravii
  • ID proprietate: RMX14961
Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă165 mp suprafaţa construită198 mp camere3 dormitoare2 etaje2 / P+2E+M băi2 anul construcţiei2013 tip imobilapartamente actualizat la04.04.2018

Descriere


Acest apartament cu o suprafata utila de 165 mp ,situat la ultimele doua niveluri ale unei cladiri cu 2 etaje, descrie viata la superlativ si intrece orice imaginatie in materie de dotari si caracteristici. Nu trebuie insa uitata si zona deosebit de selecta in care este amplasat imobilul, aproape de padure, la cativa pasi de Parcul Sub Arini . Calatoria prin apartamentul de vis incepe cu livingul deosebit de luminos, gratie spatiilor vitrate generoase, unde veti admira semineul functional marca Bruno, canapeaua de piele naturala Chesterfield si designul spectaculos al incaperii tip “industrial aviator”. Tot aici intalnim bucataria tip open space cu mobilier din lemn masiv si obiecte de iluminat vintaje . Din bucatarie se poate iesi direct pe o terasa amenajata cu mult bun gust, unde in serile de vara si nu numai, puteti petrece clipe de neuitat cu prietenii dragi. Suntem fascinati de combinatia eleganta dintre lemnul masiv si elemente de mobilier metalice care aduc un strop de glamour in orice setup de design interior. Obiectele de iluminat “Spitfire” , o alta noua tendinta in materie de design interior isi gasesc locul perfect in acest tablou, menite sa puncteze designul industrial al proprietatii.
Apartamentul este structurat pe 2 niveluri.
La primul nivel living-ul cu bucataria open space ,dormitor, baie hol si terasa iar la al doilea nivel dormitor cu baie, un hol generos cu spatii de depozitare si zona de relaxare- un mic studio de unde poti admira padurea . Apartamentul este dotat cu sistem de aer conditionat industrial, centrala termica, interfon,bucataria utilata cu electrocasnice marca Bosch, Liebheer si Whirpool. In pret este inclus mobilierul, un loc de parcare si deasemenea beneficiati de un loc de parcare pentru vizitatori.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Acoperiș Interfon Uscătorie Videointerfon
Dotări
Aer condiționat Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase Șemineu Sistem de alarmă TV
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare