De vânzare apartament 3 camere finisat în Borhanci. Exclusivitate. Comision 0%

95.000 € (1.067 €/mp) + 5% TVA
  • Cluj-Napoca, Borhanci
  • ID proprietate: RMX11407
Comision 0% Exclusivitate

Caracteristici


suprafaţa utilă89 mp suprafaţa construită106 mp camere3 dormitoare2 etaje3 / D+P+6E băi2 anul construcţiei2017 tip imobilapartamente actualizat la31.01.2018

Descriere


EXCLUSIVITATE RE/MAX Grup de Lux! Comision 0% la cumpărare!
Apartamentul de 3 camere pe care vi-l propunem se află în Borhanci, într-o zonă liniștită și se va preda finisat. Momentan este semifinisat și oferă posibilitatea de finisare așa cum vă doriți, deoarece aveți sansa să vă alegeți dvs finisajele ( parchet, gresie, faianță), manoperă pe care o va executa proprietarul pentru dvs. Pentru asta vânzătorul are un buget pe care și l-a propus, iar dacă dvs veți dori ceva cu adevărat deosebit atunci veți avea posibilitatea, la întelegere cu vanzătorul, să alegeți materialele care vă plac.
Compartimentarea apartamentului este funcțională și bine gândită și, în plus, unul dintre dormitoare are un perete integral din geamuri, cu o priveliște minunată, ideal pentru o cameră amenajată într-o manieră deosebită.
Pe lângă punctele forte ale imobilului care sunt priveliștea, locul de parcare inclus în preț, compartimentarea practică și zona liniștită, proprietatea vă oferă posibilitatea de a cumpăra un apartament nou pe care îl puteți personaliza așa cum visați. Faptul că are două bai presupune confort pentru viitorii proprietari, iar geamurile generoase ale apartamentului oferă multă lumină, astfel se creează un spațiu luminat, cald și plăcut.
Pentru mai multe detalii sau pentru programare de vizionare, vă stau cu drag la dispoziție!

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare Curent Gaz
Dotări imobil
Acoperiș
Dotări
Alte spaţii
Curte comună Lift
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare