Comision 0%% De vanzare apartament in zona verde, la 5 min. de statie

67.000 € (838 €/mp)
  • Cluj-Napoca, Baciu
  • ID proprietate: RMX9790
Comision 0% Exclusivitate Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă80 mp suprafaţa construită96 mp camere3 dormitoare2 etaje1 / D+P+1E+M băi2 anul construcţiei2016 tip imobilapartamente actualizat la07.09.2017

Descriere


COMISION 0% pentru cumparatori! RE/MAX Concept ofera spre vanzare ultima unitate locativa disponibila. Apartament cu 3 camere decomandate intr-un imobil nou, compus din 6 unitati locative, in zona Baciu.
Acesta are suprafata utila de 80 mp si este compartimentat astfel: 1 sufragerie, 2 dormitoare, 2 bai, 1 bol, 1 bucatarie, 1 camara, 1 dulap inzidit (2,5 metri lungime), 1 balcon si se afla la mansarda imobilului.
Blocul este situat intr-o zona linistita, cu o priveliste foarte frumoasa, cu mult spatiu verde si gradina, la distanta de aproximativ 5 minute de statia de mijloace de transport in comun.
Constructia este una solida, zidarie interioara si exterioara Porotherm Robusta si cu polistiren inclusiv in sapa, pentru ca locuitorii acestui bloc sa se bucure de un maxim de confort termic. Apartamentele au centrala termica in condensatie si ferestre cu 3 foi de sticla.
Un avantaj real pentru cumparatori, este faptul ca apartamentele se vand cu garaj subteran inclus in pretul de vanzare al apartamentului.
In pretul apartamentului este inclus si 1 loc de parcare exterior, mentionat in Cartea funciara.
Merita o atentie deosebita! Pentru vizionari si mai multe informatii, astept sa ma sunati la numarul de telefon afisat.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Dotări
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare