Apartament 3 camere, mobilat utilat lux, Avantgarden

74.000 € (1.156 €/mp)
  • Brasov, Avantgarden
  • ID proprietate: RMX9515
Comision 0% Tranzacționată

Caracteristici


suprafaţa utilă64 mp suprafaţa construită70 mp camere3 dormitoare2 etaje6 / D+P+8E băi2 anul construcţiei2013 tip imobilapartamente actualizat la02.11.2017

Descriere


Bun venit!
Va invit sa descoperiti in prezentarea ce urmeaza, unul dintre cele mai bine impartite apartamente de 3 camere din cartierul Avantgarden. Cu o suprafata totala de 68 mp din care 64 mp utili ai apartamentului si 4 mp ai terasei, imobilul a fost gandit pentru a satisface exigentele oricarei familii, indiferent de componenta acesteia iar modul in care a fost compartimentat il face sa fie o optiune viabila pentru orice cumparator.

Impartirea apartamentului:
Zona de zi este alcatuita dintr-un living extrem de spatios si luminos, bucataria este deschisa, lucru destul de des intalnit la constructiile noi si se bucura de lumina soarelui pe tot parcusul diminetii
Apartamentul dispune de doua grupuri sanitare, foarte spatioase, grupul sanitar matrimonial avand aerisire directa.
Dormitoarele sunt foarte spatioase, dormitorul matrimonial este pozitionat catre est si ofera o panorama deosebita asupra cartierului si a varfului Tampa, important de retinut este si faptul ca dormitorul matrimonial are baie proprie cu acces exclusiv.
Al doilea dormitor este pozitional in partea stanga a dormitorului matrimonial, este pozitionat spre nord si ofera vedere spre cartier.

Finisajele.
Apartamentul este extraordinar impartit, spatios, camerele sunt mari si bine impartite dispune de absolut tot ce va puteti dori sau imagina la un apartament modern. Cumparat in stadiu de proiect, apartamentul a fost personalizat de catre proprietari. Diferentele se vad in principal la tocaria interioara, la calitatea materialelor ceramice folosite in bai si la obiectele sanitare alese, dar si la parchet.
Apartamentul se ofera spre vanzare complet mobilat si utilat cu mobilier de calitate, marca Mobexpert si Norvinia mobilierul de bucatarie este de calitate superioara, cu blad din quart, shredder pentru resturile alimentare si frigider conectat la reteaua de apa si filtru pentru curatarea apei.
Disponibil pentru suma de

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz
Dotări imobil
Spații agrement
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe Mașină de spălat vase
Alte spaţii
Boxă la subsol WC Serviciu
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare