De vanzare apartament in vila - 3 camere în zona Andrei Muresanu

159.000 €
  • Cluj-Napoca, Andrei Muresanu
  • ID proprietate: RMX10829
Comision 0% Exclusivitate Rezervată

Caracteristici


suprafaţa utilă80 mp suprafaţa construită96 mp camere3 dormitoare2 etaje2 / P+2E băi1 anul construcţiei2008 tip imobilapartamente actualizat la20.02.2018

Descriere


RE/MAX Grup de Lux va propune in exclusivitate cu comision 0% la cumparare, un apartament deosebit, intr-o constructie tip vila cu doar 3 unitati locative, avand privilegiul de a fi singur pe nivel. Imobilul de vanzare este la etajul 2, are suprafata utila de 80mp, luminos cu orientare sudica si este compartimentat astfel: hol de primire cu spatiu de depozitare, living, loc de luat masa cu bucataria open space, 2 dormitoare si baie. Situat intr-o zona de case foarte linistita a cartierului Andrei Muresanu la doar cateva minute de centrul orasului, acest apartament este ideal pentru o familie in cautarea unei zone linistite retrase de traficul si zgomotul centrului sau chiar pentru investitie. Apartamentul a fost modernizat anul acesta, avand finisaje de calitate si bun gust. Zona ofera accesul usor la mijloacele de transport in comun, supermarketuri, banci si alte puncte de interes.
Aici veti gasi mai mult decat un spatiu confortabil de locuit, veti descoperi luxul de a locui in inima cartierului exclusivist Andrei Muresanu.
Va stau la dispozitie pentru orice alte detalii si programari pentru vizionare, va astept cu drag.

Facilităţi


Utilităţi generale
Apă Canalizare CATV Curent Gaz Internet Telefon
Dotări imobil
Interfon
Dotări
Aragaz Frigider Mașină de spălat rufe
Alte spaţii
Detalii tehnice
Internet Telefon Canalizare
Uşă intrare
Izolaţii termice

Localizare